Valkampanj i Burlöv

SKP i Burlöv delade ut valflygblad idag för att visa att det finns ett kommunistiskt alternativ i kommunvalet!

Under dagen delades en större mängd flygblad från SKP ut till hushållen i Burlövs kommun.

Flygbladet handlar i huvudsak om att partiet ställer upp i kommunalvalet samt lägger fokus på de lokala frågor vi driver. Under utdelningens gång hamnade utdelarna i intressanta samtal om allt från det kommunala bostadsbolaget till Sveriges medlemskap i NATO. Under helgen fortsätter aktiviteterna i kommunen, målsättningen är att alla i Burlöv ska veta att det finns ett kommunistiskt alternativ att rösta på i kommunalvalet. 

Vill du stödja SKPs valarbete? Swisha valfritt belopp till 123 557 00 15. 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *