Valrörelsen rullar på för fullt

I Burlöv där vi ställer upp i kommunalvalet rullar valrörelsen på för fullt. Utdelning nummer två till kommunens invånare har precis dragit igång.

Under gårdagen har också valplakaten hängts upp runt om i kommunen. Vid Burlöv Center finns SKP:arna på plats så ofta det går för att samtala om det kommunistiska alternativet i valet. Inte oväntat handlar diskussionerna ofta om bostadssituationen där hyresgäster har hotats av vräkning från sina hem när en privat fastighetsägare säljer ut sina hus, samtidigt som kommunen inte vill köpa upp fastigheterna och garantera sina invånare en bostad.

SKP har engagerat sig i frågan, något som många av Burlövs invånare vet och är positiva till.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *